You are here

Referenser


Referenser dörrar och fönster.

Vi får väldigt mycket beröm av våra kunder.  Det är roligt att se hur många glada och nöjda kunder  vi har. Med den här sidan vill vi förmedla en del av de positiva inläggen vi får. Vi har valt att publicera inläggen som de är skrivna till oss men vi vill att kunderna skall få vara anonyma så vi döljer deras kompletta namn.

Söker ni på #allmogesnickerier på Instagram finner ni ännu fler referenser: https://www.instagram.com/explore/tags/allmogesnickerier/


Äntligen kan jag dela med mig av bilder på den fina dörren på xxxx när vi nu fått målat runt omkring. Vi är väldigt glada för den, får många frågor om var den kommer ifrån och hänvisar då till er.
Tack för ett väldigt fint hantverk!

Bild 1


Hej Carola!

Äntligen kan jag sända bilder av dörrarna du ritat åt oss. De är tillsammans med några gamla fönster nu det finaste vi har. Tack för ett bra jobb!
Kram

Bild 1.     Blid 2


Hej Lotta, 
Stort tack för all hjälp med fönster och dörr, det blev verkligen superfint! Bifogat några bilder som ni får använda till hemsida eller var ni vill.

Bild1   Bild2    Bild3   Bild4   Bild5


För ett par år sedan byggde vi en glasveranda med fönster och dörrar från er, vilka vi är mycket nöjda med. Nu håller vi på och renoverar vårt uthus och letar två gamla fönster till nedervåningen.Tyvärr är det svårt att hitta i rätt storlek och jag undrar därför vad det skulle kosta att beställa nytillverkade från er. PS Vårt sommarhus med glasverandan finns med i senaste numret av "Allt om Fritidshus".

Bild 1.    Bild 2.    Bild 3.    


”Vi beställde en pardörr från Allmogesnickerier, specialgjord utifrån våra önskemål. Dörrarna är otroligt välgjorda, gedigna och lyxiga. Väl värt vartenda öre. Snabb och trevlig service hela vägen och punktlig leverans. Kan varmt rekommendera Allmogesnickerier. ”

Bild 


Hej!
För några månader sedan beställde vi ett fönster för ljusinsläpp av er. Vi är väldigt nöjda! Bifogar här sent omsider bilder.

Bild 1        Bild 2    


Jag lovade att skicka bilder på lortstugan, när jag hade målat och monterat de tre fina fönstren som ni gjorde åt mig. Här kommer bilderna. Om ni råkar ha vägarna förbi Gulleråsen så kan ni väl stanna om ni ser att det är någon bil på gården. Ni är så välkomna så!

Bild 1     Bild 2     Bild 3


Hej vår vän Tess!

Så här underbart fint blev det. Norra Dalarnas finaste dörr. Fodren med sin färgsättning verkligen blev pricken över i !!
Lyckan är total idag, då allt nu blivit klart. Laila har målat foder och Bengt har hållit i den övriga installationen.
Handtag och nyckelbricka satt på den gamla dörren och har bara putsats upp.
Tack till dig Tess och dina kollegor på fabriken för ett utomordentligt fint arbete - högsta klass !
Du skall få någon bild när också snön fallit -så får vi se hur den vackra dörren blivit inramad med vitt.
Varma hälsningar 

Bild 1    Bild 2    Bild 3


Hej Åsa!

Så här blir det. Fönstren passar perfekt. Betalning är på väg! Tack för fina och mycket välgjorda snickerier!

Bild 1


Hej Michael!

Tack för snabbt svar! Ser jättefint ut! Tar jättegärna helfranska speglar på alla, allmogegångjärn och kulturglas. Jag kom på att jag behöver ytterligare en pardörr för inomhusbruk, så då blir det. Och det är min jättefina badrumsdörr ni gjorde! Många kommenterar det fina jobbet ni gjort och det skall bli jättekul att få detta åxå på nästa bygge.

Bild 1    Bild 2      Bild 3     Bild 4    Bild 5     Bild 6


Hej Maria!
Det tog lite tid men nu är fönster och dörr monterade. Mycket fina fönster! Tack för all hjälp med beställningen.
Hade tänkt skicka några bilder när det var mer färdigt men här kommer några.  Är nöjd med utbyggnaden av den tidigare "omotiverade gaveln".  Mycket  nöjd med fönstren som stämmer in med befintliga.

Bild 1      Bild 2     Bild 3     Bild 4


Bifogat har du också några bilder på fönster inifrån som jag tog till dig i morse..
Är ju inte klar med renoveringen men det går framåt och skall skicka några fler bilder senare och utifrån också. Du ser även en av de nya inner- och ytterdörrarna.
Med vänlig hälsning

Bild 1    Bild 2   Bild 3


Hej Maria, nu är dörren inne. Det blev jättebra å vi är så nöjda! Vi pratade ju om att vi skulle få med en burk färg till dörren, å det vill vi gärna ha. MVH Emil

Bild. 


Hej!
Så här fint blev det. Nu gäller det att feja och måla för övrigt till sommaren för att försöka matcha. Dessutom blev det så ljust i hallen och det är väldigt trevligt att se ut ordentligt när man nu bor så lagom långt från förbipasserande. (mejl med röda pardörren)
Så här blev det med farstudörren. Också en väldigt trevlig dörr.
Snickarna var imponerade (mest pardörren) såna här dörrar hör inte till vanligheterna och dessutom handmålade!
Om jag nu lyfter blicken från pardörren upp mot balkongen ser ju de fönstren och mest dörren än mer anskrämliga ut. Det har väl inte högsta prioritet nu men har du nån idé om en förbättring!
Mvh

Blid 1     Bild 2 


JAG ÄLSKAR FÖNSTREN! SÅ JÄKLA SNYGGA! HELT MAGISKT FINA.
Pallarna är nu på plats, de står nu i ladan bredvid torpet som håller på och renoveras. Allt såg oskadat ut, så jag betalar era fakturor nu!
Jag har en fråga om ytterligare ett litet fönster, men det är bråttom med beslutet. Tror jag ska renovera upp det gamla, men vill kolla prisskillnad mot att göra ett helt nytt. Om du har tid så ring mig innan lunch: 0707-878111.

Jag är så himla nöjd med fönstren och fönsterdörrarna! 

Tack för all hjälp!  


Hej!
Nu har vi kommit en bit på vägen och jag ville skicka lite bilder på hur fint det blir!
Hälsningar

Bild före utbyggnad     Bild efter utbyggnad

Hej,

Igår kom dörrarna! VI är så otroligt nöjd, viste redan innan att det skulle bli bra om jag beställde från er och det är ändå över förväntan va bra de blev. Supersnygga! Tusen tack och tacka alla medarbetare för ett bra jobb!!

Önskar er en trevlig dag!
Med vänliga hälsningar Erika och Henrik 


Hej!

Nu är dörrarna på plats liksom dörrhandtagen som kom på fredagen. Jag är så jättenöjd, dörrarna är fantastiskt fina! Är så glad att jag hittade er på internet och behöver det ersättas ytterligare nån dörr eller nåt fönster så vet jag vart jag ska vända mej.
Ett stort tack och många hälsningar från


Här kommer bilder på fönstren från er, mycket nöjd med hur de blir! Nu är de dock färdigt för iår. Notera att på gavelbilden går de en brytpunkt strax innan farstukvisten, längre än så blir de inte iår, tanken är att farstun ska byggas in till hall, när detta planeras återkommer jag till er för då ska de till både ytterdörr och fönster igen! 

​Men du har i just den bilden lite före/efter, fönstret på takutsprånget är tex rejält inskjutet i fasaden.

Bild 1  Bild 2


Hej Michael!

Tack för det fina fönstret! Det var en fröjd att sätta dit. Så tjusigt det blev!
Här kommer lite bilder, så ni får se hur det blev. Så får vi se om vi så småningom lyckas med en glasveranda också.
Om jag kommer ihåg ska jag skicka bild när eterniten är ommålad också (vi gör nog det i sommar innan vi ger oss på att ta fram träpanelen - den solblekta bruna färgen som är nu ser en smula miserabel ut). :-) Så ni får en finare bild på fönstret och huset!
Men så här ser det ut i dagsläget! Ett klart lyftTrevlig helg

Bild 1   Bild 2


Hej,

Igår kom dörrarna! VI är så otroligt nöjd, viste redan innan att det skulle bli bra om jag beställde från er och det är ändå över förväntan va bra de blev. Supersnygga! Tusen tack och tacka alla medarbetare för ett bra jobb!!
Önskar er en trevlig dag!
Med vänliga hälsningar 


Hej Åsa!
Här kommer några bilder på huset, utsidan är klar och nu jobbar vi vidare med insidan. Som du ser har vi sänkt ner det 50 cm för att få mer plats på loftet.

Bild 1  Bild 2   Bild 3   Bild 4   Bild 5   Bild 6


Hej Michael,
Här kommer  ett par bilder på dörren från Allmogesnickerier alla tycker den är jättefin,
Vi är nöjda, tackar så mycket.
Hälsningar

Bild nr 1    Bild nr 2 


Hej Tess, hur är det med dig?
Har hönsen flyttat in i hönshuset? Män nu är det bara sista gaveln kvar samt offerbrädan nertill på huset å bilarna på vägen stannar å tittar. Å det blir såå fint, skulle ha vunnit på lotto för nu är Taket skit fult när fasad å fönster är på plats.
Mvh från Järvsö

Bild 1   Bild 2    Bild 3