You are here

Leveranser


Vi levererar ända hem till er under förutsättning att det finns en normal bilväg. Ni har alltid kostnaden för frakten specificerad på er orderbekräftelse. Fraktkostnaden innefattar normalt sett inte extra kostnader som kan finnas på vissa färjetransporter. Skall godset transporteras med färja så måste vi få reda på det i samband med beställningen för att kunna kontrollera hur transporten skall ske.

Normalt sett levereras era dörrar och fönster med en bil som lastar av godset med en bakgavelhiss.  Vid stora leveranser, eller där ni har beställt stora fönster som inte går att hantera på normalt sätt, så skickas varorna med en direktbil till er och det kan vara så att ni måste ha någon form av traktor/lastare för att kunna lossa godset.

Om det är något fel på produkten vid leverans så får den inte monteras utan att vi är överens om det. Om produkten monteras är det ett godkännande av produkten.

På den här länken har ni en broschyr som belyser bl.a. hur man mottager gods. Mottagning av gods, skötselråd och CE-märkning. 

Leveranstider

Våra leveranstider varierar över året, men normalt sett är det generellt ca 8-15 veckors leveranstid. Hör av dig till oss för dagsaktuell leveranstid!

Produkt

Leveranstid från fabrik för närvarande ca

Ytterdörrar och innerdörrar

 

Salningar och fönsterbrädor

Fönster med lösa innerbågar

 

Fönster o fönsterdörrar 1+1- glas beroende på profil o modell

 

Fönster o fönsterdörrar 2+1-glas beroende på profil o modell