You are here

Företaget


Allmogesnickerier mer än 50 års erfarenhet
 

 Välkommen till oss på Allmogesnickerier.


 Vi som hjälper er.
 

Grunden till Allmogesnickerier lades för mer än 50 år sedan och affärsidén var då som nu att ge våra kunder det där lilla extra som betyder så mycket. Vi vill ge våra kunder ett exklusivt alternativ till de massproducerade dörrarna och skapa en ytterdörr som motsvarar den gamla dörren så mycket som möjligt. Vi har med andra ord en lång tradition som dörrtillverkare där vi hantverksmässigt tillverkar dörrar helt enligt kundens önskemål.


Vi vill även bevara de fina fönstersnickerier som fanns på många håll före ”storindustrins” intåg. Vi har lyckats att på ett rationellt sätt bevara den gamla hantverkartraditionen och kan erbjuda nytillverkade fönster med smala vackra profiler till mycket konkurrenskraftiga priser.
Vi vill hjälpa våra kunder till att få vackra resultat genom att ge offerter, kompletterade med ritningar där vi hjälper er med att rita upp objekten i skala och där vi genom en dialog med er kommer fram till den bästa och vackraste lösningen. Det är viktigt med detaljerna såsom att få spröjsningar och bröstningar att linjera, att få rutorna i rätt dimensioner m.m. Det finns många möjligheter till att det blir fel om man skall klara allt själv.
 

Vi är noga med att bevara detaljerna i det gamla, skarpa hörn och vinklar istället för ”runda CNC frästa hörn” är en självklarhet för oss. Dörrarna skall ha äkta speglar med stort djup, inga spårfrästa skivor. Det skall vara äkta kittade spröjsningar med smala vackra spröjs med ett stort djup som verkligen ger vackra fönster eller glasöppningar i dörrar.

 

Vår Affärsidé
Allmogesnickerier tillverkar och säljer kundanpassade dörrar och fönster med tidstypiska detaljer, vår tillverkning sker på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt som skapar en känsla utöver det vanliga.

Besök oss gärna på facebook  https://www.facebook.com/allmogesnickerier  och instagram https://www.instagram.com/allmogesnickerier/

Vi är mycket stolta över utmärkelsen!

Johny 

Michael

Tess

Maria

Lotta

Jorma

Erik

Anders

Tobias G

 

Mårten

Tobias P

Calle